Siirry suoraan sisältöön

Paras parisuhdetesti löytyy arkisista tilanteista

  • Enni 
Parisuhdetta voi testata turvallisesti arkisissa ongelmatilanteissa.

Monet pariskunnat haluavat testata suhdettaan. Siihen voi olla erilaisia syitä. Osa haluaa löytää täydelliseltä tuntuvasta suhteestaan säröjä kun taas toiset haluavat testata itseään äärimmäisissä tilanteissa. Aina ei ole pakko ilmoittautua Temppareihin testaamaan suhdettaan, koska paras parisuhdetesti löytyy usein arkisista tilanteista. Mieti millainen persoona itse olet ja millainen kumppanisi on? Mikä on tilanne, jossa teidän ominaisuutenne joutuisivat törmäyskurssille? Kuinka kestäisitte sen ja kuinka ratkaisisitte ongelman?

Millainen on hyvä parisuhdetesti?

Monet pariskunnat sanovat, että yhteinen talonrakennusprojekti on paras parisuhdetesti. Jos suhde on vielä voimissaan talon valmistuessa, on testi viety onnistuneesti läpi. Jotkut taas sanovat, että vauva- ja lapsiarki testaa parisuhteen kestävyyttä. Myös ensimmäistä avioliittovuotta pidetään haastavana testinä. Aina ei kuitenkaan tarvitse viedä aihetta äärimmäisyyksiin. Testin voi järjestää myös pienellä vaivalla kotioloissa tekemättä lapsia, menemättä naimisiin tai rakentamatta taloa.

Hankkikaa jotakin kasattavaa, kuten esimerkiksi huonekalu. Mieluiten mahdollisimman monimutkainen rakennettava ja huonoilla ohjeilla varustettu. Näin ajatte itsenne äärimmäiseen stressitilaan, josta selviätte vain löytämällä yhteisen sävelen. Huonekalun kasaaminen tuskin ajaa teitä vielä eron partaalle eli testi on turvallinen. Love radio suosittelee turvallisia parisuhdetestejä. Mietiskelemme parisuhteiden syvimpiä ongelmia ja haemme niihin ratkaisuja. Tätä blogia seuraamalla saat hyviä vinkkejä oman parisuhteesi kehittämiseen.

Yhteinen stressitilanne voi yhdistää

Kuten jo sanottu niin parisuhdetta voi testata turvallisessa ympäristössä. Aina ei ole pakko lähteä deittailemaan eksiä tai vieraita vaan testin voi suorittaa yhdessä kumppanin kanssa vaikka omassa olohuoneessa. Yhteinen stressitilanne, jossa erilaiset ominaisuudet korostuvat voi tuoda parisuhteeseen myös uutta syvyyttä. Kumppanin oppii tuntemaan paremmin ja ehkäpä tulevissa todellisissa kriiseissä auttaa ymmärtämään toista aivan uudella tavalla.

Avainsanat: